Bela Group BV

banner_belagroup banner_belagroup2 banner_belagroup4

Welkom op de site van BELA Group


BELA Group is actief in handel in diervoeders (Rined Fourages BV en Agri Trade GmbH), handel in grondstoffen voor biogasproductie (VTO BV), varkenshouderij bedrijven (BELA Gemaalweg, BELA Beringe en BELA Ossenisse) en transport (BELA Transport). Deze bedrijven zijn 100% dochters van BELA Group.

Daarnaast heeft BELA Group belangen in Agrisyst BV (automatisering en dataverwerking), Agrophil bvba (handel in diervoeders) in België.
Hoewel de afzonderlijke werkmaatschappijen zelfstandig werken, wordt binnen BELA Group het geheel van werkmaatschappijen versterkt door het benutten van synergie voordelen.

Om maximale service en flexibiliteit te kunnen bieden beschikt BELA Group over een ruime en goed uitgeruste opslag capaciteit voor de op- en overslag van haar handelsproducten. BELA Group wil een positieve bijdrage leveren aan het succes van haar toeleveranciers en afnemers van haar producten en diensten.
Op de verschillende subpagina’s vindt u meer informatie over de verschillende bedrijven en producten.
Tevens beschikken wij bij ons pand over een eigen garage, diverse silo’s voor vloeibare producten en een laad- en loskade voor schepen. Verder beschikken wij over een 70 tons weegbrug, welke 24/7 voor iedereen beschikbaar is, en bevindt er zich een tankstation van Vissers Olie op ons terrein.

 

 
 
 
 
 
 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor webstatistieken. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, stemt u hiermee in.